Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 113 vendég böngészi
Adomány a Bácsalmási Mentőállomásnak PDF Nyomtatás E-mail
2017. június 13. kedd, 07:16

A Bácsalmási Mentő Alapítvány az adományozóknak és támogatóknak köszönhetően fejlesztési céljainak megfelelően egy elektromos tűzhellyel támogatta a Bácsalmási Mentőállomást.

„A mentődolgozók kényelmét a 12 és 24 órás szolgálatokban eltöltött idő és a folyamatos készenlét energiaszükségletének kielégítését segíti ez a villanytűzhely” – mondta el a Bácsalmási Mentő Alapítvány kuratóriumának elnöke, Vicsek János és a Bácsalmási Mentőállomás vezetője, Szabó Zoltán. Szabó Zoltán azt is hozzátette, hogy a mentőállomásnak ez idáig egy régi Szovjet gyártmányú villanyrezsó szolgáltatta az ételek melegítését, ami kb. egy éve meghibásodott.

A mentőállomás dolgozói ezúton szeretnék hálájukat kifejezni és megköszönni az adományozóknak és támogatóknak, hogy a Bácsalmási Mentő Alapítványon keresztül támogatják a Bácsalmási Mentőállomás fejlődését. Arra kérik Bácsalmás térségének lakosságát, hogy továbbra is segítség Bácsalmás térségének sürgősségi ellátását, a Bácsalmási Mentőknek a munkáját, fejlődését és eszközparkjának bővítését.

Amennyiben ön is adományozni és támogatni szeretné a Bácsalmási Mentő Alapítványt, úgy az alábbi számlaszámon teheti:

K&H Bank; 10402843-50526654-82571013

Sinka József


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval