Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 115 vendég böngészi
Kuratóriumi ülést tartott a Bácsalmási Mentő Alapítvány PDF Nyomtatás E-mail
2017. június 13. kedd, 07:24

A Bácsalmási Mentő Alapítvány kuratóriuma 2017. április 25-én tartotta a szokásos éves kuratóriumi ülését a Bácsalmási Kulturális Központban. A kuratóriumi ülésen a tavalyi évi pénzügyi beszámolón kívül számos lényeges kérdésről döntöttek a kurátorok.

A beszámolók során megtudhattuk, hogy 2016-ban az adományozóknak, támogatóknak köszönhetően több új mentéstechnikai eszközt sikerült vásárolni a Bácsalmási Mentőállomás részére. 2016-ban is jelen volt prevenciós programokkal az alapítvány a városi és több térségi település rendezvényein. Az általános iskolában elsősegélynyújtó előadást tartottak. Az alapítvány támogatásával beindult heti rendszerességgel elsősegélynyújtó szakkör a Bácsalmási Kulturális Központban Sinka József vezetésével. Ehhez csatlakozott együttműködő partnerként a Magyar Vöröskereszt Bácsalmási Szervezete Tímár Judit területi vezetővel. Ennek eredményeképp az idei évben már a megyei elsősegélynyújtó versenyen is részt tudtak venni a szakkör tagjai. Folytatódott a Bácsalmási Önkormányzati Tűzoltóság szervezésében az alapítvány közreműködésével prevenciós előadás sorozat, melyet szintén a Kulturális Központban tartottak meg az előadók.

A kuratóriumi ülésen elhangzott pénzügyi beszámoló során örömteli és lényeges eredményként számolhattak be a NAV általi közhasznúsági előminősítés pozitív eredményéről. Ennek értelmében a kuratórium határozatában döntött az Alapítvány közhasznúvá minősítő eljárásának elindításáról, egyúttal a kuratórium tagi bővítéséről és Sinka József az eljárás lefolytatásának megbízásáról. Az ülésen kihangsúlyozták az adományozók és támogatók fontosságát és ezúttal is köszönetüket fejezik ki a sok segítségnek melyet 2016-ban kapott a Bácsalmási Mentő Alapítvány.

Amennyiben ön is adományozóink, támogatóink sorába szeretne tartozni, ez esetben kérjük, támogassa a Bácsalmási Mentő Alapítványt, melynek számlaszáma:

K&H Bank; 10402843-50526654-82571013

Sinka József


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval