Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 28 vendég böngészi
Szülői összefogás az általános iskola alsó tagozatán PDF Nyomtatás E-mail
2017. szeptember 18. hétfő, 11:10

Előző év végén felmerült az ötlet, mi lenne, ha személyautó-gumikból készült játékokat helyeznénk el a Vörösmarty Mihály Általános Iskola Rákóczi úti tagozatának udvarára.

Kihasználva a már helyi hagyománnyá vált babgulyás partyn, illetve a Művelődési Központban szervezett Családi Karácsony programján összegyűlő népességet, adomány-gyűjtésbe fogtunk az alsó tagozat udvarának felújítására. Az adománygyűjtés mellett az alsó tagozatos szülők házi süteményeket készítettek és a fenti programok napján, 2016. december 17-én először a Dob utcában, a babgulyás-osztás helyszínén, majd a Művelődési Központban, a jelenlévők nagy örömére, kedvező áron árusítottuk.


A sütikre nagy volt a kereslet, jó hangulatban, vidáman folyt a sütemény-boltolás.

A nyári szünetben a terveknek megfelelően a KOVA BAU KÖVE Kft. és a BÖKK Nkft. emberei leásták Szűcs János mélykúti vállalkozótól és a „LOSA” Gumiszervíztől kapott gumikat. Az iskolakezdésre, augusztus végén Miklós Krisztián az összes gumit színesre festette, és a gumik köré a Geiger Bt-től kedvezményes áron beszerzett kavicsokat a BÖKK Nkft. dolgozói a játékok köré eligazították.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak a „kisiskola” udvarának színesebbé tételéhez!


 Kezdődhet a tanév, egy kicsit színesebben!

Szülői Szervezet képviseletében: Kovács Anita


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval