Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 58 vendég böngészi
Nagy Volt a Vörösmarty Suli! PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 26. csütörtök, 06:43

2017. október 23-án hajnalban, tanulókkal és szülőkkel teli két 50 fős busz indult Bácsalmásról Érdre, hogy szurkolásával segítse a Bácsalmási Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapatát a „Nagy Vagy!” országos sportvetélkedőn.

A „Nagy Vagy! a magyarországi és határon túli magyar általános iskolák csapatainak fantasztikus hangulatú, grandiózus versenye. A TV2 képernyőjén, több héten át tartó viadal látványos erőpróbáinak résztvevői – gyerekek, tanárok, szülők és sztárok – földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a dicsőségért és a fantasztikus fődíjakért.

Iskolánk idén először indult a versenyen Csémy Erika tanárnő kezdeményezésére. Csapatunk nagy lelkesedéssel és szorgalommal gyakorolt a megmérettetésre Györkéni Agod Anita tanárnő szakmai irányításával. A felkészüléshez szükséges feltételeket Barta Zoltán, iskolánk karbantartója biztosította.

Nagyon köszönjük Nekik a lehetőséget és az élményt, hogy részt vehettünk egy országos versenyen, együtt versenyezhettünk országos hírű sportolók által vezetett iskolai csoportokkal és bepillantást nyerhettünk a TV felvételek világába is.

Hálásan köszönjük szurkolótáborunknak, hogy vállalták értünk a kora hajnali indulást és az egész napos lelkes szurkolást.

A versenyről készült adásokat november 12-étől nézhetitek meg minden vasárnap délelőtt a TV2 képernyőjén.

Jövőre újra Nagy Vagy!

„Nagy vagy, és még nagyobb leszel,

De valamit jobb, ha elhiszel:

Sok akadályt lépsz majd át,

De tudd, hogy a csapat mindig számít Rád!”

 
Köszönettel a csapat:

Weisz Lili, Deák Lilla, Pataki Dániel, Petrekanics Olivér, Ungor Rebeka, Sághy Mercédesz, Horváth Szonja, Radvánszki Donát, Friebert Ferenc, Jakab Norbert, Elek Anett, Pencz Alexandra, Némethné Légrády Kinga, Petrekanics Péter, Pataki Csaba, Deák Kálmán 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval