Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 59 vendég böngészi
1956-os megemlékezés PDF Nyomtatás E-mail
2017. október 30. hétfő, 16:52

Bácsalmás Város Önkormányzata október 23-án ünnepi megemlékezést és koszorúzási ünnepséget tartott az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából.

Ünnepi beszédet mondott Szommer Károly, a Bácsalmási Járási Hivatal hivatalvezetője, ünnepi műsort adtak a Bácsalmási Hunyadi János Gimnázium diákjai, Antal Brigitta, Bakos Bence, Berencsi Brigitta, Ézsiás Dominika, Gálfi Natália, Harnos Norbert, Hegedűs Hanga, Kőszegi Judit, Merkovics Karina, Orosz Nikolett, Simon Kitti, Szendi Réka, Vörös Annamária, valamint a Bácsalmási Ifjúsági Vegyeskar. Felkészítő tanáraik Bánfi Katinka és Schaffer Andrea voltak. Bácsalmás testvérvárosából, Nagymegyerről is érkeztek vendégek. A megemlékezésen részt vettek a diákok, és ünnepi műsorral is készültek. A megemlékezés végén az intézmények és civil szervezetek elhelyezték a megemlékezés koszorúit a Hősök terén az 1956-os emléktáblánál.

Az 1956-os megemlékezés után Burián Norbert szobrászművész kiállítását tekinthették meg a látogatók a Kulturális Központ kiállító termében. A kiállítás november15-ig tekinthető meg.

Schafferné Baumhakl Tímea

Galéria

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval