Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 125 vendég böngészi
Katalin bál PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 04. hétfő, 09:08

Az Alapszolgáltatási Központ Idősek Klubja számos környékbeli, hasonló intézménnyel tart kapcsolatot. Van, amikor ők maguk a vendéglátók, de rendszeresen járnak ,,vendégségbe” az említett intézményekbe.  Kiemelkedően jó az együttműködés a helyi Őszikék klub tagjaival, akik rendszeres látogatói rendezvényeinknek, legyen az ünnephez kapcsolódó, vagy bál, kirándulás és egyéb szabadidős program. Ennek az együttműködésnek köszönhetően évente megrendezik a nyugdíjas klubok találkozóját, melyre mindenki színvonalas műsorral készül. A klub tagjai gondoltak egy merészet és úgy döntöttek, hogy nem csak a hétköznapi protokollnak megfelelő kapcsolatokat ápolják, hanem a szórakozásba is jó lenne bevonni az együttműködő szervezeteket. Így került sor az Őszikék Klub tagjainak, a bezdáni idősek és a nemesmiliticsi vendégek meghívására az általuk szervezett Katalin bálra. A 2017. november 24-én tartott rendezvényre mindenki elfogadta a meghívást, így Nemesmiliticsről 14 vendég, Bezdánból pedig 9 fő érkezett. Vendégeink már délelőtt megérkeztek, így délelőtti programként ellátogattak a Kékfestő műhelybe.

A bál délután 14. 00 órától egy műsorral kezdődött. Gállné Anica és Bárócz Tímea köszöntötte a vendégeket. Majd a két helyi klub tagjai ének-csokrot adtak elő. A bál hangulatát megalapozta Goll Erzsébet és Igásné Piroska kabaré jelenete.

A menü elkészítésében a klubtagok is részt vettek, mely töltött, sült csirkecomb, fasírozott, petrezselymes burgonya és majonézes krumpli saláta volt. A süteményeket is a klubtagok készítették, illetve Kövecsesné Tündi ügyességét dicséri.

Szűcs Istvánné Marcsi


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval