Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 130 vendég böngészi
Jótékonysági ételosztás PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 06. szerda, 17:16

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bácsalmási Csoportja hagyományteremtő szándékkal jótékonysági ételosztást tartott 2017. december 03 –án a Bácsalmási Római Katolikus Templom előtti téren.

A hideg a hóesés és a nehézségek ellenére is érkeztek és álltak sorba a forrón gőzölgő gulyáslevesért és a hozzá járó péksüteményért a térre érkezők. A szervezet eltökélt szándéka, hogy Bácsalmás térségében nehéz körülmények között élőknek a téli és karácsonyi időszakba meleg étel kerülhessen az asztalára. Sinka József elmondta, hogy az esemény kizárólag karitatívan és hittel történt. A Szeretetszolgálat Bácsalmási Csoportja hisz abban, hogy akadályok nélkül teljesíteni tudja küldetését a jövőben is. Egyúttal köszönetet szeretnének mondani a támogatóknak, önkénteseknek és tagoknak, akik részt vettek a jótékonysági ételosztás megvalósításában.

Főbb támogatók: Bácsalmási Agráripari Zrt, Holka István, Halászcsárda, Goods Market, Ilforno Bt, Weisz pékség, Szabó József ev, Csikéria Község Önkormányzata, Bácsalmás Város Önkormányzata, Geiger Bt, Baranek Ferenc, Visnyei Zsolt, Delicato Market, Bácsalmási Kulturális Központ, Bácsalmási Mentő Alapítvány.


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval